U heeft een kandidaat

De Verbeelding

De Verbeelding ontwikkelt Zandvoorters met een beperking, multi-problematiek of een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Dat doen wij door hen loopbaantrajecten te bieden: stapsgewijs, van werkplek naar werkplek, ontwikkelen zij zich naar (on)betaald werk dat bij hen past. Wij werken nauw samen met sociaal betrokken ondernemers en organisaties in Zandvoort die kandidaten een werkplek bieden om werkervaring op te doen en te leren. De Verbeelding zorgt ervoor dat uw kandidaten snel aan de slag kunnen. Onze jobcoaches begeleiden hen op de werkvloer en zijn vraagbaak en achterwacht voor de werkgevers.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Voor wie?

Onze kandidaten zijn Zandvoorters met een verstandelijke, lichamelijke of psychiatrische handicap of met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een zeer diverse groep mensen. Wij kennen hen persoonlijk en weten wat zij al kunnen en nog kunnen leren. Voor elke kandidaat zoeken wij het best passende aanbod. Dat loopt uiteen van eenvoudige, repeterende werkzaamheden tot en met complexe werkopdrachten en alles daartussenin.

Waarom aan de slag bij De Verbeelding?

  • U wilt hen helpen om hun loopbaanmogelijkheden te vergroten.
  • U ondersteunt onze visie dat snel starten en stapsgewijs leren en ervaring opdoen in een reguliere werkomgeving de kans op een baan of succesvolle re-integratie vergroot.
  • Wij nemen de tijd voor kandidaten en zoeken voor hen het best passende aanbod.
  • Sociaal betrokken werkgevers en ondernemers in Zandvoort die werkplekken willen bieden, weten ons te vinden en wij hen: onze samenwerkingspartners in Zandvoort.
  • Elke kandidaat krijgt een jobcoach die hen begeleidt op de werkvloer en meedenkt over eventuele aanpassingen (jobcoaching, opbouw werkzaamheden, aangepaste werkplek).
  • Onze jobcoach instrueert de werkgever en directe collega’s en is goed bereikbaar als hun vraagbaak en achterwacht.
  • Wij werken nauw samen met zorgprofessionals en behandelaren van kandidaten.
  • De Verbeelding denkt met u en kandidaten mee, bemiddelt snel en regelt alles.

Soort werkplekken

Werkstages
Werkervaringsplekken
Arbeidsmatige dagbesteding
Begeleid betaald werk

Meer informatie?

Neem contact met ons op via de contactpagina.

De Verbeelding begeleidt Zandvoorters met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar (on)betaald passend werk. Dat doen wij samen met onze Zandvoortse partners: werkgevers, ondernemers, opleiders, zorgaanbieders en de gemeente Zandvoort.