Het wapen van Zandvoort.

De Verbeelding

De Verbeelding is een netwerkorganisatie met een centraal aanmeldpunt van waaruit nauw wordt samengewerkt met Werkdag, Stichting Perspectief, Nieuw Unicum, Kringloopwinkel Het Pakhuis, Roads en – last but not least – lokale ondernemers en organisaties die kandidaten op weg willen helpen naar een baan. De Verbeelding is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Zandvoort en met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Samen helpen wij Zandvoorters die onder de Wmo, Participatiewet of Jeugdwet vallen aan passend werk in Zandvoort of omgeving. Dit werk varieert van arbeidsmatige dagbesteding tot en met begeleid (on)betaald werk.

Onze mensen worden aangestuurd door een team coördinator en op de werkvloer staat altijd een werkbegeleider. De jobcoaches van De Verbeelding werken hiernaast aan de individuele trajecten met de kandidaten. Maak kennis met het team van De Verbeelding.

Onze kandidaten zijn Zandvoorters met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een zeer diverse groep mensen. De Verbeelding biedt ieder van hen een loopbaantraject op maat en begeleiding van een jobcoach.

Een optie is dat de kandidaat van werkplek naar werkplek gaat, om werkervaring op te doen en te leren wat nodig is om hun loopbaanmogelijkheden te vergroten. Voor elke kandidaat zoeken wij het best passende aanbod. Dat loopt uiteen van eenvoudige, repeterende werkzaamheden tot en met complexe werkopdrachten en alles daartussenin.

Veel kandidaten hebben lang niet gewerkt. Onze visie is dan ook hoe eerder zij aan de slag gaan, hoe beter het voor hen is. Want werken is veel meer dan geld verdienen. Werken zorgt voor structuur in iemands leven en meer sociaal contact. Het biedt nieuwe kansen op ontwikkeling en maakt dat zij weer meedoen in de maatschappij. Vandaar ons motto: niet uitstellen, maar doen!

DE VERBEELDING ONTWIKKELT NAAR WERK!

Kaars van de watertoren in Zandvoort, visie
error: De inhoud van deze pagina is beveiligd !! Gr. Erik
DE VERBEELDING.org