Het wapen van Zandvoort.

De Verbeelding


Participatiemarkt!
Op woensdag 17 april 2024 kunt u weer de Participatiemarkt bezoeken! De markt vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur in Bibliotheek Zuid-Kennemerland, locatie Schalkwijk, aan het Fie Carelsenplein 2 in Haarlem. De toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden.
Op de Participatiemarkt staan veel marktkramen met informatie over activiteiten, dagbesteding, (vrijwilligers)-werk, opleidingen, cursussen en werkstages.
Hebt u een tijd niet gewerkt en wilt u graag weer iets betekenen in de maatschappij? Kom langs en doe mee! Zo kunt u op zoek naar een leuke activiteit, een vrijwilligersklus of betaald werk. Ook kunt u hulp krijgen bij bijvoorbeeld het leren van de Nederlandse taal, bij laaggeletterdheid of bij het halen van praktijkdiploma’s. 
Achtergrond
De Participatiemarkt is een initiatief van Spaarne Werkt, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, gemeente Zandvoort, gemeente Haarlem, gemeente Heemstede en gemeente Bloemendaal.

Bakfietsproject

Ritsen en Snijplanken!

Voor onze Houtwerkplaats en Naaiwerkplaats zoeken wij ritsen. Deze kunnen we erg goed gebruiken voor het maken van allerlei artikelen. Bijvoorbeeld toilettasjes en tasjes.

Voor onze Houtwerkplaats zoeken wij nog Snijplanken! Deze planken geven wij weer een 2e leven! We halen het bovenste laagje eraf en met onze ultra moderne 3d laser kunnen we er een mooie, als nieuw, gepersonaliseerde snijplank van maken. 

Als u nog ritsen of een snijplank heeft liggen die u toch niet meer gebruikt, wij zijn er blij mee!
Op onze hoofdpagina staat een knop waarmee u in contact kunt komen met ons. Alvast hartelijk dank!

PipoWagen

geschonken door Dimfie en Dimitri van Boutique Hotel Le Bar
Ontzettend blij zijn we met de pipowagen die aan De Verbeelding is geschonken door de eigenaren van Le Bar.
Deze schaftwagen / pipowagen heeft tot de coronaperiode dienst gedaan voor het timmerdorp op het strand van Zandvoort.
Foto volgt!

error: De inhoud van deze pagina is beveiligd !! Gr. Erik
DE VERBEELDING.org