Het wapen van Zandvoort.

De Verbeelding

Bij De Verbeelding werkt een klein enthousiast team. Op de werkvloer staat altijd een werkbegeleider. Via individuele gesprekken met een jobcoach wordt gekeken waar iemand staat en wat de mogelijkheden zijn.

Contact met een van onze werknemers uit dit team? Kijk op de contactpagina voor meer informatie.

Manon van Huik

Teamcoördinator, jobcoach en werkbegeleider
Hallo, ik ben Manon van Huik, vanaf 2018 werkzaam bij de Verbeelding. Ik ben begonnen als jobcoach en werkbegeleider. Inmiddels ben ik sinds april 2020 ook teamcoördinator.

Elke dag ga ik met plezier en veel energie naar mijn werk. Als werkbegeleider, jobcoach en teamcoördinator is geen dag hetzelfde. Het werk is voor mij heel afwisselend en dat maakt dat ik het erg leuk vindt. Ik probeer op allerlei manieren leuk en passend werk te vinden voor de medewerkers zodat zij ook met veel plezier en enthousiasme naar hun werk komen.
De sfeer bij ons is het team en op de werkplaats is iets waar ik echt van kan genieten. Iedereen is heel verschillend maar er is veel respect voor elkaar.

Manon Huik

Carolien Redelaar

Jobcoach en werkbegeleider
Ik ben Carolien Redelaar en werk sinds september 2020 bij De Verbeelding als jobcoach en werkbegeleider.
Hiervoor heb ik jaren in de kinderopvangbranche gewerkt, als manager, trainer en coach. Omdat ik veel voldoening haal uit coachen én ik zelf heb ervaren wat waardevol werk voor je kan betekenen, was de keuze om bij de Verbeelding te gaan werken snel gemaakt. 

 Als werkbegeleider ondersteun ik onze medewerkers op de werkplaats bij de verschillende werkzaamheden. Je kunt hier met uiteenlopende zaken aan de slag, zoals textiel bewerken en bedrukken, fietsen repareren of inpakwerk. Ondanks dat iedereen zijn eigen taken heeft, zijn we ook een team en werken we veel samen. Ik ben dan ook trots op de open sfeer die heerst bij de Verbeelding, waarin we elkaar onderling helpen en je jezelf kan en mag zijn.

Daarnaast geef ik individuele begeleiding in de trajecten naar betaald werk. Samen onderzoeken wat het beste bij je past, de mooiste uitdaging is het maken van een duurzame match. Ik ben van mening dat iedereen altijd blijft leren en groeien. Zo ben ik zelfs sinds kort met de opleiding voor jobcoach gestart, zodat ik je nog beter in het proces kan begeleiden.

Wil je een keer de sfeer bij ons komen proeven en verder kennismaken? Je bent van harte welkom!

Carolien

Jeroen Huisman

Werkbegeleider
Mijn naam is Jeroen Huisman en ik ben werkbegeleider bij De Verbeelding. Ik vind het leuk om mee te helpen op de werkvloer. Ook sta ik in de fietsenmakerij en ga ik mee met de deelnemers de wijk in voor tuinonderhoud.

Mijn vorige werk was in de jeugdhulpverlening maar omdat ook van techniek hou, ben ik bij De Verbeelding gaan werken. Iedereen die weleens langere tijd ziek geweest is, weet hoe belangrijk werk is; om je nuttig te voelen en onder de mensen te zijn, dat vind ik ook de kracht van De Verbeelding Zandvoort.

De Verbeelding is er voor iedereen die weer wil gaan werken, dit kan inpakwerk zijn, 3D printen, textiel, enz. We hebben werk in veel richtingen dus voor iedereen is er wel wat bij! Naast het bieden van werk helpen wij deelnemers bij het vinden van instanties of het doen van de administratie. Ook verzorgen wij trajecten naar betaald werk. De Verbeelding is laagdrempelig in het vinden van waardevol werk.

Hubert-Jan de With

Hubert-Jan

Jelle Bosma

Werkbegeleider Mijn naam is Jelle Bosma. Ik ben sinds november 2023 werkzaam als werkbegeleider bij De Verbeelding. Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt als zelfstandig meubelmaker. Het werken met mijn handen en het maken van tastbare producten geeft mij veel voldoening. Dit wil ik graag ook anderen laten ervaren. Daarom voel ik mij op mijn plaats bij De Verbeelding. Vooral in de nieuwe houtwerkplaats van de Circulaire Hotspot. Ik hoop jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme voor creativiteit en het maken van mooie producten.

error: De inhoud van deze pagina is beveiligd !! Gr. Erik
DE VERBEELDING.org