Het wapen van Zandvoort.

De Verbeelding

Fietsenwerkplaats


In 2019 is De Verbeelding gestart met het repareren van fietsen voor inwoners met een Zandvoortpas. Eerst op locatie de Blauwe Tram en vanaf 2021 in het gebouw van Spaarnelanden als onderdeel van “De Circulaire Hotspot”.
Inmiddels is het vaste team van fietsenmakers gegroeid tot zo’n 7 personen die op maandag -en woensdagmiddag op locatie Spaarnelanden werkzaam zijn. Iedereen die graag (weer) aan het werk wil en ervaring wil opdoen met fietstechniek is welkom. We zijn een hechte club met aandacht voor techniek maar ook voor elkaar.
Onze Zandvoortse klanten komen voornamelijk uit de wijk Nieuw Noord en komen vaker bij ons terug. Voor Speelgoedvijver “De Lachende kikker” repareren wij kinderfietsen die naar gezinnen in Zandvoort gaan. Zo helpen we ook de nieuwe generatie aan een fiets en blijft fietsen voor iedereen toegankelijk.
Als project hebben we, vorig jaar, voor Pré Wonen in de “verloren uren” een 100 jaar oude klassieke bakfiets opgeknapt die al die tijd dienst gedaan heeft voor de woningbouwvereniging. 
De fietsenwerkplaats krijgt regelmatig fietsen aangeleverd van handhaving en de Politie. Wij repareren deze fietsen en bieden deze te koop aan tegen gereduceerd tarief.
Heeft u een Zandvoortpas en een vraag over fietsen dan hopen wij u in de werkplaats te zien!


Vriendelijke groet,


Jeroen Huisman 
Werkbegeleider fietswerkplaats

error: De inhoud van deze pagina is beveiligd !! Gr. Erik
DE VERBEELDING.org