BHV training

BHV

De medewerkers van De Verbeelding Zandvoort hebben afgelopen maand alle drie hun certificaat Bedrijfshulpverlening behaald. Carolien (zie foto) heeft een nieuwe cursus gedaan. Zij heeft twee dagen bij de GGD Kennemerland aan de Zijlweg in Haarlem hard gewerkt. Ze is met vlag en wimpel de training goed afgesloten. Jeroen en Manon hadden genoeg aan een herhalingscursus. Zij hebben met een Lotus slachtoffer veel verschillende scenario's geoefend en alle kennis is weer opgefrist.

Aan de slag met upcycling

De Verbeelding in Zandvoort heeft een nieuwe aanwinst: de creatieve Maria. Ze tovert oude stof en kleding om tot nieuwe, waardevolle producten. Dat heet deftig ‘upcycling’ en dat past helemaal in de trend van duurzaam gebruik van materialen. Het nieuwste project van Maria waar ze enthousiast aan heeft gewerkt was dit prachtige schort.

Lees meer

Start tuinonderhoud bij De Verbeelding

De lente is nog pril, maart roerde zijn staart en april doet wat hij wil. Na de onstuimige Pasen starten de mannen van De Verbeelding weer met het tuinonderhoud. Nu alle plantjes de kou ook beu zijn en er ruimte komt om hun knopjes te kunnen openen, komt alles in rap tempo op. De kandidaten steken graag hun handen uit de mouwen en kijken er naar uit om in de tuintjes aan de slag te gaan. Met bakfiets en tuingereedschap komen ze graag bij u langs.

Lees meer

200 Bodywarmers hergebruikt

Zomaar op een willekeurige maandagmiddag. Sportbedrijf Rotterdam heeft 200 bodywarmers over. Wat te doen? Via De Groene Lobby komt het bedrijf bij Kringloopcentrum Snuffelmug, locatie Haarlem-Schalkwijk. De bodywarmers worden gedoneerd voor hergebruik. Het project wordt voortvarend aangepakt.

Lees meer

Bezoek burgemeester en wethouder

30 maart, Zandvoort

Op dinsdagmiddag 30 maart waarop er een passend warm zonnetje op Zandvoort scheen, kregen we speciaal bezoek bij de Verbeelding. In de uren voor de komst was er toch wat meer reuring op de werkvloer. Er werden persoonlijke presentjes gemaakt, karren en dozen werden verstopt voor ruimte en de vraag wat men moest vertellen klopte verschillende malen op. Kortom, er hing gezonde spanning.

Lees meer


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2021. All Rights Reserved - privacyverklaring