Dienstfietsen Gemeentehuis

De fietsenafdeling bij De Verbeelding heeft afgelopen maand aan vier dienstfietsen van de gemeente Zandvoort mogen sleutelen. De fietsen worden op het gemeentehuis veel gebruikt en verdienden daarom een grote opknapbeurt. Nu staan ze weer glimmend en wel op het gemeentehuis, klaar voor gebruik. Dit soort klussen zijn erg waardevol voor De Verbeelding en bieden deelnemers zinvol en uitdagend werk.

dienstfietsen gemeentehuis

 

Waardevol Werk bij De Verbeelding

Donderdag 1 juli werden de uitkomsten van de Waardevol Werk Interviews 2021 overhandigd aan Burgemeester Moolenburgh en Wethouder Bluijs. De maanden hiervoor hebben deelnemers van de organisaties Juttersgeluk, Reakt, Roads, EcoSol Effect en De Verbeelding Zandvoort hiervoor gegevens verzameld. De resultaten op de Doelenboom Waardevol Werk, gebundeld door Rob en Arno zijn in boekvorm uitgegeven. Wethouder Bluijs nam plaats in de Waardevol Werk Kruiwagen waarna hij geinterviewd werd over wat hij van Waardevol Werk vond. 

Lees meer

BHV training

De medewerkers van De Verbeelding Zandvoort hebben afgelopen maand alle drie hun certificaat Bedrijfshulpverlening behaald. Carolien (zie foto) heeft een nieuwe cursus gedaan. Zij heeft twee dagen bij de GGD Kennemerland aan de Zijlweg in Haarlem hard gewerkt. Ze is met vlag en wimpel de training goed afgesloten. Jeroen en Manon hadden genoeg aan een herhalingscursus. Zij hebben met een Lotus slachtoffer veel verschillende scenario's geoefend en alle kennis is weer opgefrist.

BHV

Aan de slag met upcycling

De Verbeelding in Zandvoort heeft een nieuwe aanwinst: de creatieve Maria. Ze tovert oude stof en kleding om tot nieuwe, waardevolle producten. Dat heet deftig ‘upcycling’ en dat past helemaal in de trend van duurzaam gebruik van materialen. Het nieuwste project van Maria waar ze enthousiast aan heeft gewerkt was dit prachtige schort.

Lees meer

Start tuinonderhoud bij De Verbeelding

De lente is nog pril, maart roerde zijn staart en april doet wat hij wil. Na de onstuimige Pasen starten de mannen van De Verbeelding weer met het tuinonderhoud. Nu alle plantjes de kou ook beu zijn en er ruimte komt om hun knopjes te kunnen openen, komt alles in rap tempo op. De kandidaten steken graag hun handen uit de mouwen en kijken er naar uit om in de tuintjes aan de slag te gaan. Met bakfiets en tuingereedschap komen ze graag bij u langs.

Lees meer


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2021. All Rights Reserved - privacyverklaring