Blije tassen voor de Zandstroom

Het mooie project van de Zandstroom stroomde ook bij ons naar binnen. De sociale partners in Zandvoort hebben een cadeau in elkaar gezet voor mensen die wel een extraatje in deze tijd kunnen gebruiken. Verschillende dozen en kisten vulden onze werkplaats en we mochten de 200 blije tassen vullen. De Zandstroom benaderde ons, Juttersgeluk, Brandbox, Veeradvies, het Coronaherstelfonds van Gemeente Zandvoort, Pluspunt, Zorgbalans, lunchcafé Rabbel en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland om een geschenk te ontwerpen voor de tas. 

Na het vullen moest de fietsenwerkplaats bij de Verbeelding even plaatsmaken voor dit grote project. We hopen dat de ontvangers er veel plezier aan zullen beleven. 

Blijetassen

Einde tuinseizoen

November, de kou treedt aan, het water komt uit de lucht vallen en we halen de winterjas weer uit de kast. Binnen wordt het gezellig gemaakt met kaarsjes en lampjes. De laatste tuintjes voor dit jaar zijn klaar gemaakt voor de winter. Voor onze tuinwerkers zit hierdoor het tuinwerk er op. Met veel plezier hebben ze dit jaar vele tuinen opgeknapt en mensen blij mogen maken. Met de bekende bakfiets van het Buurtbedrijf gevuld met gereedschap, reed het team wekelijks in Zandvoort rond om het standaard groenwerk te verrichten. We hopen u volgend jaar weer te zien.

Lees meer

Van oud surfzeil naar handige yoga-tas

Bij De Verbeelding in Zandvoort hebben de medewerkers opnieuw een geweldig upcycling project gecreëerd. Dit keer zijn in het naaiatelier oude surfzeilen omgetoverd tot praktische yoga-tassen. In de tassen zijn yoga-matjes makkelijk op te bergen en te vervoeren, handig met dit stormachtige herfstweer. Ook leuk als cadeau.

Ze worden gemaakt op bestelling en kunnen worden afgehaald op onze locatie in de Blauwe Tram op het Louis Davidscarre 1 in Zandvoort. Voor een bestelling of vragen kunt u ons bellen of e-mailen.

Tas voor yogamatStaand yogamat tas

Dienstfietsen Gemeentehuis

De fietsenafdeling bij De Verbeelding heeft afgelopen maand aan vier dienstfietsen van de gemeente Zandvoort mogen sleutelen. De fietsen worden op het gemeentehuis veel gebruikt en verdienden daarom een grote opknapbeurt. Nu staan ze weer glimmend en wel op het gemeentehuis, klaar voor gebruik. Dit soort klussen zijn erg waardevol voor De Verbeelding en bieden deelnemers zinvol en uitdagend werk.

dienstfietsen gemeentehuis

 

Waardevol Werk bij De Verbeelding

Donderdag 1 juli werden de uitkomsten van de Waardevol Werk Interviews 2021 overhandigd aan Burgemeester Moolenburgh en Wethouder Bluijs. De maanden hiervoor hebben deelnemers van de organisaties Juttersgeluk, Reakt, Roads, EcoSol Effect en De Verbeelding Zandvoort hiervoor gegevens verzameld. De resultaten op de Doelenboom Waardevol Werk, gebundeld door Rob en Arno zijn in boekvorm uitgegeven. Wethouder Bluijs nam plaats in de Waardevol Werk Kruiwagen waarna hij geinterviewd werd over wat hij van Waardevol Werk vond. 

Lees meer


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2021. All Rights Reserved - privacyverklaring