Participatiemarkt review

Vandaag stond de Verbeelding op de Participatiemarkt in Haarlem. Na de storm buiten te hebben getrotseerd, liep het ook storm binnen. Na twee jaar van afwezigheid kon deze markt gelukkig weer plaatsvinden. Met meer dan 50 bedrijven, organisaties en stichtingen was de bibliotheek in Schalkwijk een enorme bron aan informatie over alles wat met participatie te maken heeft.

Lees meer

Participatiemarkt Haarlem

Op woensdag 6 april 2022 is de Participatiemarkt in Haarlem. Op deze markt staan veel organisaties die zich inzetten op verschillende vlakken: activiteiten in de wijken, hulp & begeleiding, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleiding & cursussen, werkstages en werk. De organisaties bevinden zich in de gemeenten Haarlem, Zandvoort, Heemstede en Bloemendaal. We staan dit jaar met De Verbeelding bij een kraam om informatie te verstrekken en te laten zien wat we doen. Schroom niet om even langs te komen, we staan je graag te woord.

Wanneer & waar:
Woensdag 6 april 2022
11:00 – 15:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Schalkwijk
Fie Carelsenplein 2, Haarlem

Lees meer

Opening Circulaire Hotspot

Het was eindelijk zover, onze nieuwe locatie bij de Circulaire Hotspot (oude Remise) is dinsdagmiddag 8 maart officieel geopend. Samen met Juttersgeluk, Ecosol Effect en Spaarnelanden werd deze middag feestelijk gevierd en waren geïnteresseerde welkom. Ook de krant was aanwezig en heeft voor een mooi stuk gezorgd in De Zandvoortse Courant.

Lees meer

Samenwerkingsproject met Juttersgeluk

Voor de feestdagen heeft Spaarnelanden Zandvoort gevraagd om een sociaal duurzaam kerstpresentje te maken voor hun medewerkers. Als nieuwe samenwerkingspartner en de opstart van de Circulaire Hotspot werd deze opdracht gesteld aan zowel De Verbeelding als Juttersgeluk. Na een flinke brainstormsessie is er een origineel gezamelijk product ontstaan. 

Lees meer

Bedankt!

In de nog donkere ochtend stap ik op mijn fiets. De kou voelbaar in mijn gezicht, de regen tikkend op mijn capuchon. Toch ben ik blij dat ik weer naar mijn werk mag. Ik vraag me af wat ik vandaag mag doen want er is zoveel mogelijk. Terugkijkend op dit jaar heb ik veel leuke projecten voorbij zien komen.

Lees meer


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2022. All Rights Reserved - privacyverklaring