Samenwerkingsproject met Juttersgeluk

Voor de feestdagen heeft Spaarnelanden Zandvoort gevraagd om een sociaal duurzaam kerstpresentje te maken voor hun medewerkers. Als nieuwe samenwerkingspartner en de opstart van de Circulaire Hotspot werd deze opdracht gesteld aan zowel De Verbeelding als Juttersgeluk. Na een flinke brainstormsessie is er een origineel gezamelijk product ontstaan. 

Bij De Verbeelding zijn mallen ontworpen en geprint met een 3D-printer in de vorm van de watertoren. De deelnemers op de locatie van de Cruquius gebruiken deze mallen om kleurrijke kaarsen te smelten. Het gejutte plastic van het strand is bij Juttersgeluk gebruikt om een standaard te creëren die voor zowel de kaars als een waxinelichtje te gebruiken is. Wat licht en warmte in de donkere dagen is altijd welkom. De kaars is ingepakt in zelfontworpen zakjes met kerstopdruk, afgemaakt met een gejut koordje en groene kerstboodschap op een ‘bloeikaartje’. Bijgevoegd een kleine gebruiksaanwijzing ontworpen door Juttersgeluk en bij De Verbeelding geprint en op maat gemaakt.  

Het is een goed voorbeeld van alle mogelijkheden bij De Verbeelding en wat voor prachtige producten kunnen ontstaan wanneer organisaties de handen in één slaan. Het is een mooie start van de opgerichte Circulaire Hotspot bij de Remise van Spaarnelanden. 

Comments are closed

Laatste nieuws