Onze werkwijze

Voor elke Zandvoorter passend werk

De Verbeelding is een netwerkorganisatie met een centraal aanmeldpunt van waaruit nauw wordt samengewerkt met Werkdag, Stichting Perspectief, Nieuw Unicum, Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Kringloopwinkel Het Pakhuis, Roads en - last but not least - lokale ondernemers en organisaties die kandidaten op weg willen helpen naar een baan. De Verbeelding is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Zandvoort en met financiële steun van de provincie Noord-Holland.

151118 secretaresse

Samen helpen wij Zandvoorters die onder de Wmo, Participatiewet of Jeugdwet vallen aan passend werk in Zandvoort. Dat werk varieert van arbeidsmatige dagbesteding tot en met begeleid (on)betaald werk.

De Verbeelding wordt gecoördineerd door een coördinator. De jobcoaches van De Verbeelding werken zelfstandig en vormen samen een team. Maak kennis met het team van De Verbeelding.

De Verbeelding ontwikkelt naar werk

Onze kandidaten zijn Zandvoorters met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een zeer diverse groep mensen. De Verbeelding biedt ieder van hen een loopbaantraject op maat en begeleiding van een jobcoach.

Elke kandidaat gaat van werkplek naar werkplek om werkervaring op te doen en te leren wat nodig is om hun loopbaanmogelijkheden te vergroten. Voor elke kandidaat zoeken wij het best passende aanbod. Dat loopt uiteen van eenvoudige, repeterende werkzaamheden tot en met complexe werkopdrachten en alles daartussenin.

Binnen een week aan de slag

Veel kandidaten hebben lang niet gewerkt. Hoe eerder zij aan de slag gaan, hoe beter het voor hen is. Want werken is veel meer dan geld verdienen. Werken zorgt voor structuur in iemands leven en meer sociaal contact. Het biedt nieuwe kansen op ontwikkeling en maakt dat zij weer meedoen in de maatschappij. Vandaar ons motto: niet uitstellen, maar doen!


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2021. All Rights Reserved - privacyverklaring