Marion Mense, teamleider was & textiel Paswerk

Ans kan nu niet naar ons toekomen, omdat zij tijdelijk bedlegerig is. De Verbeelding vond voor haar aangepast werk dat zij vanuit haar bed kan doen.”

“Ans zit in een rolstoel en komt elke dag met de taxi vanuit Zandvoort naar Cruquius toe. Door een medische complicatie is ze nu lange tijd bedlegerig. Ze is erg gemotiveerd om te werken en had gehoord van De Verbeelding. We hebben de mogelijkheden bekeken en samen besproken. De Verbeelding stond er vrijwel direct voor open en vond aangepast werk dat zij vanuit bed kan doen. Onze communicatie met De Verbeelding verloopt heel vlot en prettig.”

Trudy Erens, vestigingscoördinator bibliotheek Zandvoort

Annette is nog maar net begonnen, maar ik merk nu al dat zij graag vervolgstappen wil maken. Zij is erg gemotiveerd, dat vind ik heel positief.”

“Annette ruimt boeken op in de bibliotheek. Etiketten lezen is lastig voor haar, omdat zij dyslectisch is. Zij begint nu met de boeken met de minste informatie op het etiket. Ook werkt zij nu op een tijd dat de bibliotheek nog dicht is, dan kan zij gefocust werken. Ik ben erbij, maar Annette werkt nu al zelfstandig. Ze laat de opgeruimde boeken iets uitsteken, zodat we alles samen nog even kunnen nalopen. De eerste keer was de jobcoach van De Verbeelding erbij. Na mijn toelichting zijn ze samen aan de slag gegaan. Met het opruimen ontlast zij mijn collega’s, we zijn daar blij mee.”

Hubert-Jan de With, coördinator De Verbeelding

Hellen volgde een administratieve opleiding en doet bij ons haar eerste werkervaring op. Vanuit werk vind je sneller ander werk. En wij zijn blij met haar hulp, een win-winsituatie dus!”

“We bieden Hellen een werkervaringsplek met behoud van uitkering, zodat zij werkervaring kan opdoen in een administratieve functie. Vanuit werk vind je sneller ander werk. Hier leert zij omgaan met allerlei werksituaties en kan zij haar kennis en vaardigheden te inventariseren. Bij De Verbeelding kan zij nog een paar vervolgstappen maken qua werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling, maar de stap daarna is een betaalde baan. We kijken al snel vooruit. Uiteindelijk gaat het erom wat Hellen zelf wil doen om aan een betaalde baan te komen. En wij zijn blij met haar hulp en kunnen nu zelf ook ervaren hoe het is om iemand op weg te helpen. Een win-winsituatie dus!”


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2022. All Rights Reserved - privacyverklaring