Producten/diensten

Binnen de Verbeelding worden veel verschillende arbeidsmatige activiteiten uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan werk zoals ompakwerk, naaiactiviteiten, 3D-printing, drukwerk, fietsenreparaties en administratieve werkzaamheden. Veel van de gemaakte artikelen worden op de locatie van de Verbeelding aan de Louis Davidscarre 1 in Zandvoort verkocht. Zie hieronder voor de mogelijkheden en producten. In onze vitrine links bij de ingang van de Blauwe Tram / Bibliotheek Zandvoort staan diverse leuke artikelen.


Administratie

Bij de Verbeelding worden verschillende administratieve taken gedaan.


Naaiatelier

Er worden veel verschillende producten gemaakt door enthousiaste deelnemers, zowel uit opdrachten als zelfstandig. Van tassen tot kussen. In overleg is er veel mogelijk. Heeft u een leuk idee, project of opdracht? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. In de Blauwe Tram op de Louis Davidscarre 1 in Zandvoort hangen leuke tassen aan de trap links bij de ingang.

Strandtassen
Cadeau zakjes
Tassen
 


Drukwerk

In het Buurtbedrijf is de mogelijkheid om artikelen zoals kleding te laten bedrukken met bestaande of ontworpen prints. Stof kan op verschillende manieren gedrukt worden. Ook is de mogelijkheid om stickers en andere kleinere opdrachten waarbij een uitsnede moet worden gemaakt mogelijk. Kleine projecten kunnen we uitwerken tot een mooi project. Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Cadeau zakjes
Bedrukking bodywarmer
Bedrukking kleding


3D printing, foto

In het Buurtbedrijf hebben wij verschillende deelnemers die zich hebben gespecialiseerd in het creëren van 3D figuren. Door de 3D printers zijn we in staat miniatuur figuren of objecten te ontwerpen en uit te printen. De mogelijkheden zijn breed. Zo is de watertoren van Zandvoort en de kerk al ontstaan en hebben de kinderfietsjes van een basisschool nu gepersonaliseerde trappers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

3D vogelhuisje
3D sleutelhangers
3D Zandvoort


Arbeidsmatige activiteiten, zoals in en ompakwerk

 Wij leveren diensten aan bedrijven die productie handelingen willen uitbesteden en kunnen hierdoor werkgelegenheid creëren voor deelnemers. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Fietsenmaker

Onder begeleiding van een fietsenmaker worden oude fietsen opgeknapt en gerepareerd. Heeft u een lekke band, een slag in het wiel, niet werkende remmen of andere problemen met uw fiets?

Neem contact op dan kijken wij graag met u mee.


Buurtbedrijf Groen

Hulp nodig bij uw tuin? We helpen u graag een handje! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Juffrouw de Bonte

 


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2021. All Rights Reserved - privacyverklaring