Diensten

Binnen de Verbeelding worden veel verschillende arbeidsmatige activiteiten uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan werk zoals ompakwerk, naaiactiviteiten, 3D-printing, drukwerk, fietsreparaties en administratieve werkzaamheden. Veel van de gemaakte artikelen worden op de locatie van de Verbeelding aan de Louis Davidscarre 1 in Zandvoort verkocht. Zie hier voor de mogelijkheden. In onze vitrine links bij de ingang van de Blauwe Tram / Bibliotheek Zandvoort staan diverse leuke artikelen.

Naaiatelier

Er worden veel verschillende producten gemaakt door enthousiaste deelnemers, zowel uit opdrachten als zelfstandig. Tassen, kussen, zakjes, mondkapjes, ect. In overleg is er veel mogelijk. Heeft u een leuk idee, project of opdracht? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook staan wij altijd open voor opdrachten waar duurzaamheid en recycling voorop staan. In de Blauwe Tram op de Louis Davidscarre 1 in Zandvoort hangen leuke tassen aan de trap links bij de ingang. Zie voor voorbeelden op de productenpagina.
Mo


Drukwerk

In het Buurtbedrijf is de mogelijkheid om artikelen zoals kleding en cadeauartikelen te laten bedrukken met bestaande of ontworpen prints. Stof kan op verschillende manieren gedrukt worden. Ook is de mogelijkheid om stickers te produceren en andere kleinere opdrachten waarbij een uitsnede moet worden gemaakt uit te voeren. Kleine en grote projecten kunnen we uitwerken tot een mooi product. Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Zie voor voorbeelden op de productenpagina.
Merel


3D printing, foto

In het Buurtbedrijf hebben wij verschillende deelnemers die zich hebben gespecialiseerd in het creëren van 3D figuren. Door de 3D printers zijn we in staat miniatuur figuren of objecten te ontwerpen en uit te printen. De mogelijkheden zijn breed. Zo is de watertoren van Zandvoort en de kerk al ontstaan en hebben de kinderfietsjes van een basisschool nu gepersonaliseerde trappers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Sinds hebben we de mogelijkheid om het plastic te kunnen recyclen om het opnieuw te kunnen gebruiken voor 3D-printing.

Zie voor voorbeelden op de productenpagina.
Werkdag lage resolutie eerste bewerking JudithCapponFotografie 3646


Arbeidsmatige activiteiten, zoals in en ompakwerk

Wij leveren diensten aan bedrijven die productie handelingen willen uitbesteden en kunnen hierdoor werkgelegenheid creëren voor deelnemers. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Inpakwerk


Fietsenmaker

Onder begeleiding van een fietsenmaker worden oude fietsen opgeknapt en gerepareerd. Heeft u een lekke band, een slag in het wiel, niet werkende remmen of andere problemen met uw fiets? Met een Zandvoort- of Haarlempas kunt u zo bij ons terecht.

Neem contact op dan kijken wij graag met u mee. De fietsenwerkplaats is in Zandvoort Noord op de Kamerlingh Onnesstraat 20, geopend op maandag en woensdag van 13:00 tot 16:00.
JuisteRein


Buurtbedrijf Groen

Hulp nodig bij uw tuin? We helpen u graag een handje! In de zomermaanden steken wij graag de handen uit de mouwen om werkzaamheden te verrichten in de tuin. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Groenwerk

 


De Verbeelding-Zandvoort Copyright © 2022. All Rights Reserved - privacyverklaring