Bedankt!

In de nog donkere ochtend stap ik op mijn fiets. De kou voelbaar in mijn gezicht, de regen tikkend op mijn capuchon. Toch ben ik blij dat ik weer naar mijn werk mag. Ik vraag me af wat ik vandaag mag doen want er is zoveel mogelijk. Terugkijkend op dit jaar heb ik veel leuke projecten voorbij zien komen.

Trots kijken we terug naar alle mooie opdrachten. Er zijn prachtige producten in elkaar gezet met de naaimachine. Enorm veel dozen met inpakwerk werden afgevoerd. Uit de 3D printers kwamen indrukwekkende objecten. Veel textiel ging de deur uit met een mooie bedrukking. Mensen reden weg op een gerepareerde fiets en we hebben tuintjes in Zandvoort een opknapbeurt kunnen geven.  

Dankbaar zijn we voor de opdrachten van, en samenwerking met nieuwe klanten, waaronder Het Lokaal, Spaarnelanden, Pré Wonen, Het Zandvoorts museum, HDMZ  museum, de Mariaschool en de Reddingsbrigade. Deze opdrachten creëren voor ons nuttig en zinvol werk. Voor ons is de stap naar een betaalde baan (nog) te hoog. Het is daarom fijn om bij De Verbeelding te kunnen werken met de nodige begeleiding. Ik voel me er gewaardeerd, het biedt structuur en ze bieden mij de kans om op een voor mij passende manier te blijven groeien.

Deze maand zijn we druk bezig met een verhuizing. In 2022 zullen zowel de fietsenwerkplaats als de tuinwerkzaamheden verhuizen naar de Circulaire Hotspot in Zandvoort Noord (Remise). Ik kijk er naar uit om daar met meer ruimte aan de slag te kunnen gaan en uw fiets te repareren.

Ik wil u namens De Verbeelding alvast hele fijne dagen wensen en een goed, gezond en gelukkig 2022. We staan volgend jaar graag weer voor u klaar.

Comments are closed

Laatste nieuws