Het wapen van Zandvoort.

2e editie Buurtfeest Zandvoort 1 juni

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, kon de tweede editie niet uitblijven. Op 1 juni 2024 wordt het buurtfeest opnieuw in Zandvoort Nieuw-Noord gehouden. Het buurtfeest staat bekend om zijn feestelijke sfeer en als een gelegenheid om buurtbewoners en organisaties met elkaar te verbinden.

Het programma belooft een dag vol activiteiten, te beginnen om 10.00 uur met een kofferbakmarkt in de Flemingstraat. De officiële opening vindt plaats om 10.30 uur door burgemeester David Moolenburgh, gevolgd door een optreden van een brassband.

Vervolgens vindt het Koffieconcert plaats, waarbij jongeren uit de buurt gratis koffie schenken en lekkernijen aanbieden. Vanaf 12.00 uur is er een speciaal plein voor kinderen en jongeren, met onder andere een panna-toernooi, gratis popcorn en suikerspin, een springkussen en ballonvouwen door Basballoon.

Tegelijkertijd wordt een verbindingsmarkt gehouden, waar lokale organisaties zichzelf promoten en de banden met de buurt kunnen versterken. Ook zijn er diverse workshops, zoals Oekraïens koken, een DJ-workshop van Dj Ladymix en Line Dance door Pluspunt.

Vanaf 15.00 uur barst het podiumprogramma los met optredens van Maral en Daan, Mike Daane, DJ Mic, Jeremi Van den Berg, DJ Feestmeneer en als hoofdact Roy Donders.

Gedurende de hele dag is er volop eten en drinken verkrijgbaar. Bij de diverse kramen zijn er heerlijke loempia’s, Churros, wafels en snacks te koop. 

Het buurtfeest wordt georganiseerd door Stichting Zandvoort Inside. De organisatie benadrukt dat dit evenement mogelijk is dankzij de steun van sponsors, fondsen en vrijwilligers, waar zij zeer dankbaar voor zijn.

Voor het volledige programma en meer informatie kunt u terecht https://www.zandvoortinside.nl/buurtfeest

Comments are closed

error: De inhoud van deze pagina is beveiligd !! Gr. Erik